Važno obaviještenje

Naziv proizvoda: Chipolino Dino nosiljka za bebe

Šifra proizvoda: KEND01801GB
Bar kod: 3800931029685
Proizvođač: Chipolino
Zemlja porijekla: Kina

Preko sistema za brzo uzbunjivanje za opasne neprehrambrene proizvode Evropske unije obaviješteni smo da je određeni broj nosiljki za bebe nije prošao test između kojih je i nosiljka za bebe Dino proizvedena 2018 godine, šifra KEND01801GB, bar kod 3800931029685. Pomenuta nosiljka je neigurna iz razloga što može doći do pucanja kaiša te predstavlja rizik od provrijeda.

Preporuka ovlaštenih tijela  je povlačenje proizvoda sa tržišta i ukoliko posjedujete pomenutu nosiljku šifra KEND01801GB, bar kod 3800931029685 molim vas da je vratite u radnju u kojoj ste kupili kako bi dobili novi model iste nosiljke iz 2019 koja je poboljšana i prošla test (EN13209) ili potpuni povrat novca.

Za dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem emaila bojprom@hotmai.com ili telefona 051 300 344

 

POKLONI za najposebnije trenutke: WELEDA i BOJPROM NAGRAĐUJU!

Suočeni sa stalnim padom nataliteta u Bosni i Hercegovini, kompanija Pharma Maac se odlučila za još jednu društveno odgovornu aktivnost uz posebno osmišljene poklon pakete za trudnice i porodilje.

Kako bi ovaj najljepši životni period protekao opušteno i bezbrižno predstavljamo Mamin Dar za trudnice, koji svoju podjelu započinje kroz ginekološke ordinacije i škole za trudnice, te Bebin Dar kojim će biti nagrađene porodilje kroz porodilišta širom BiH.

Mamin dar za trudnice

Od same spoznaje o trudnoći do poroda, svaka žena brižno prati razvoj bebe, te iz sedmice u sedmicu promatra promjene na svom tijelu i s veseljem iščekuje dolazak djeteta.

A kako niti jedan trenutak ne bi bio prepušten zaboravu, kompanija Pharma Maac je kreirala „Dnevnik trudnoće“ koji prati svaku sedmicu pojedinačno uz mogućnost zabilješki određenog stanja, planiranja pregleda, te prostora za fotografije ultrazvuka i mnoštvo korisnih, inspirativnih savjeta.

Poklon paket, simbolično nazvan „Mamin Dar“, pored rokovnika sadrži još i uzorke Weleda proizvoda za njegu trudnica, Orthomol Natal prijeko potreban dodatak prehrani tokom trudnoće, sok za zdravlje i užitak Rabenhorst, te vaučere/kupone sa vrijednim popustima, iskoristive kroz apoteke.

Bebin dar za porodilje


Da najljepši trenutak rođenja bebe bude još zabavniji i da se dugo pamti, kompanija Pharma Maac poklonit će porodiljama „Kofer uspomena“ dizajniran tako da u njega stanu sve sitne stvari kao trajna uspomena na najvažnije trenutke života.

Ali da zadovoljstvo bude veće, u koferu će mame pronaći i Weleda uzorke za njegu osjetljive bebine kože, Orthomol Natal za nastavak unosa vrijednih mikronutrijenata tokom dojenja, termometar za tačno određivanje idealne temperature vode firme Bojprom, brošure sa savjetima i, naravno, neizostavne kupone sa vrijednim popustima, i to 30% na jedan proizvod iz Weleda asortimana, 20% na Rabenhorst sok po odabiru i 10% na Orthomol proizvod po želji.

U saradnji sa firmom Bojprom, unutar oba poklona će se naći poseban vaučer sa popustom na dječju opremu.

Akcija darivanja trudnica i budućih majki je terminski planirana, a period podjele je maj-decembar 2018. godine.

Više informacija o podjeli i prodajnim mjestima potražite na facebook.com/pharmamaac ili facebook.com/weleda.ba

Prošli mjesec smo darovali Mamin dar za trudnice, a ovaj mjesec ćemo nagraditi dvije najsretnije mame sa poklonom za bebe: Bebinim darom.

Bojprom I Pharma Maac NAGRAĐUJU 2 BEBE sa ovim prekrasnim poklonom.

Pronađite post sa nagradnom igrom na FB stranici BOJPROM-a i pratite pravila nagradnog darivanja. Sretne dobitnike/ce izvlačimo 28. 09. 2018, putem random.org u 12:00h na našoj FB stranici.
Srećno svima! 🙂

VAŽNO SIGURNOSNO OBAVIJEŠTENJE

Naziv proizvoda Dječija ogradica Elephant
 Podaci o proizvodu (marka, model, tip, serija) Model: Elephant

 

 Proizvođač SZR Babyland
 Zemlja porijekla Srbija
 Uvoznik BOJPROM d.o.o. Banja Luka
 Zašto je proizvod nesiguran (opasnost/rizik) Dječija ogradica Elephant predstavlja ozbiljan rizik za djecu od ozljeda, gušenja i uklještenja. Dječija ogradica nije dovoljno visoka i stabilna, pa se dijete može popeti preko nje i pasti ili se ogradica može prevrnuti, usljed čega dijete može zadobiti povrede. Rub ogradice nije otporan na ugrize. Dijete može odgristi ili otkinuti sitne dijelove spužvastog punjenja i progutati ih, što može izazvati blokadu disajnih putova. Osim toga, postoje otvori na vanjskoj strani ogradice. Dok se dijete igra pored ogradice, može provući glavu kroz ove otvore i zaglaviti se, što može izazvati gušenje
 Preduzete mjere Uvoznik je preduzeo dobrovoljne mjere povlačenja sa tržišta, povrata od potrošača i uništavanja proizvoda, te obavještavanja potrošača o rizicima i načinu povrata proizvoda.
 Upute za potrošače Preporučuje se potrošačima, koji su kupili ovaj proizvod, da ga odmah prestanu koristiti i da isti vrate uvozniku ili u trgovinu maloprodaje gdje su ga kupili.

 

Pokloni za najposebnije trenutke

S posebnom radošću najavljujemo projekat kompanije Pharma Maac kojem je i naša kompanija Bojprom iskazala prijateljstvo.

Mamin dar za trudnice
Od same spoznaje o trudnoći do poroda, svaka žena brižno prati razvoj bebe, te iz sedmice u sedmicu promatra promjene na svom tijelu i s veseljem isčekuje dolazak djeteta. A kako niti jedan trenutak ne bi bio prepušten zaboravu, kompanija Pharma Maac je kreirala „Dnevnik trudnoće“ koji prati svaku sedmicu pojedinačno uz mogućnost zabilješki određenog stanja, planiranja pregleda, te prostora za fotografije ultrazvuka i mnoštvo korisnih, inspirativnih savjeta. Poklon paket, simbolično nazvan „Mamin Dar“, pored rokovnika sadrži još i uzorke Weleda proizvoda za njegu trudnica, Orthomol Natal prijeko potreban dodatak prehrani tokom trudnoće, sok za zdravlje i užitak Rabenhorst, te Vouchere/Kupone sa vrijednim popustima, iskoristive kroz apoteke.

Bebin dar za porodilje
Da najljepši trenutak rođenja bebe bude još zabavniji i da se dugo pamti, kompanija Pharma Maac poklonit će porodiljama „Kofer uspomena“ dizajniran tako da u njega stanu sve sitne stvari kao trajna uspomena na najvažnije trenutke života. Ali da zadovoljstvo bude veće, u koferu će mame pronaći i Weleda uzorke za njegu osjetljive bebine kože, Orthomol Natal za nastavak unosa vrijednih mikronutrijenata tokom dojenja, termometar za tačno određivanje idealne temperature vode dostupan i za kupnju u našim poslovnicama Bojprom, brošure sa savjetima i, naravno, neizostavne kupone sa vrijednim popustima (30% na jedan proizvod iz Weleda asortimana, 20% na određeni asortiman u Bojprom prodavnicama, 20% na Rabenhorst sok po odabiru i 10% na Orthomol proizvod po želji).

Pronađite post sa nagradnom igrom na FB stranici portala Bojprom i pratite pravila nagradnog darivanja. Sretne dobitnike/ce izvlačimo 3. avgusta 2018, putem random.org u 12:00h na našoj FB stranici.
Srećno svima! 🙂