VAŽNO SIGURNOSNO OBAVIJEŠTENJE

Naziv proizvoda Dječija ogradica Elephant
 Podaci o proizvodu (marka, model, tip, serija) Model: Elephant

 

 Proizvođač SZR Babyland
 Zemlja porijekla Srbija
 Uvoznik BOJPROM d.o.o. Banja Luka
 Zašto je proizvod nesiguran (opasnost/rizik) Dječija ogradica Elephant predstavlja ozbiljan rizik za djecu od ozljeda, gušenja i uklještenja. Dječija ogradica nije dovoljno visoka i stabilna, pa se dijete može popeti preko nje i pasti ili se ogradica može prevrnuti, usljed čega dijete može zadobiti povrede. Rub ogradice nije otporan na ugrize. Dijete može odgristi ili otkinuti sitne dijelove spužvastog punjenja i progutati ih, što može izazvati blokadu disajnih putova. Osim toga, postoje otvori na vanjskoj strani ogradice. Dok se dijete igra pored ogradice, može provući glavu kroz ove otvore i zaglaviti se, što može izazvati gušenje
 Preduzete mjere Uvoznik je preduzeo dobrovoljne mjere povlačenja sa tržišta, povrata od potrošača i uništavanja proizvoda, te obavještavanja potrošača o rizicima i načinu povrata proizvoda.
 Upute za potrošače Preporučuje se potrošačima, koji su kupili ovaj proizvod, da ga odmah prestanu koristiti i da isti vrate uvozniku ili u trgovinu maloprodaje gdje su ga kupili.

 

Pokloni za najposebnije trenutke

S posebnom radošću najavljujemo projekat kompanije Pharma Maac kojem je i naša kompanija Bojprom iskazala prijateljstvo.

Mamin dar za trudnice
Od same spoznaje o trudnoći do poroda, svaka žena brižno prati razvoj bebe, te iz sedmice u sedmicu promatra promjene na svom tijelu i s veseljem isčekuje dolazak djeteta. A kako niti jedan trenutak ne bi bio prepušten zaboravu, kompanija Pharma Maac je kreirala „Dnevnik trudnoće“ koji prati svaku sedmicu pojedinačno uz mogućnost zabilješki određenog stanja, planiranja pregleda, te prostora za fotografije ultrazvuka i mnoštvo korisnih, inspirativnih savjeta. Poklon paket, simbolično nazvan „Mamin Dar“, pored rokovnika sadrži još i uzorke Weleda proizvoda za njegu trudnica, Orthomol Natal prijeko potreban dodatak prehrani tokom trudnoće, sok za zdravlje i užitak Rabenhorst, te Vouchere/Kupone sa vrijednim popustima, iskoristive kroz apoteke.

Bebin dar za porodilje
Da najljepši trenutak rođenja bebe bude još zabavniji i da se dugo pamti, kompanija Pharma Maac poklonit će porodiljama „Kofer uspomena“ dizajniran tako da u njega stanu sve sitne stvari kao trajna uspomena na najvažnije trenutke života. Ali da zadovoljstvo bude veće, u koferu će mame pronaći i Weleda uzorke za njegu osjetljive bebine kože, Orthomol Natal za nastavak unosa vrijednih mikronutrijenata tokom dojenja, termometar za tačno određivanje idealne temperature vode dostupan i za kupnju u našim poslovnicama Bojprom, brošure sa savjetima i, naravno, neizostavne kupone sa vrijednim popustima (30% na jedan proizvod iz Weleda asortimana, 20% na određeni asortiman u Bojprom prodavnicama, 20% na Rabenhorst sok po odabiru i 10% na Orthomol proizvod po želji).

Pronađite post sa nagradnom igrom na FB stranici portala Bojprom i pratite pravila nagradnog darivanja. Sretne dobitnike/ce izvlačimo 3. avgusta 2018, putem random.org u 12:00h na našoj FB stranici.
Srećno svima! 🙂