Kategorije

Specijalna ponuda

  • PABLOSKY
    PABLOSKY

    *Brojevi od 18 do 23Model: 016024

    55,37KM -37% 87,90KM

Newsletter

Dragi naši kupci,

U želji da nagradimo Vašu vjernost i dodatno uljepšamo djetinjstvo Vašim mališanima, formirali smo Bojprom Loyalty Club kroz koji Vam je omogućeno ostvarivanje popusta prilikom svake kupovine u našim prodajnim objektima.

Kako do popusta?

Jednostavno popunite  pristupnicu za ulazak u Bojprom Loyalty Club na bilo kojem našem prodajnom mjestu i dobićete Bojprom Loyalty Club Card - karticu za ostvarivanje pogodnosti.

Prilikom svake kupovine pokažite Vašu karticu i popust će Vam odmah biti odobren.

U skladu sa veličinom kumulativnog iznosa kupovine, imate mogućnost da ostvarujete još veće popuste prema rangovima prikazanim u tabeli*:

Iznos jednogodišnje kupovine

Popust

1 – 300 KM

5 %

301 – 600 KM

7 %

Preko 600 KM

10 %

 

Ostvarivanje pogodnosti prilikom kupovine prema navedenim rangovima se vrši u okviru obračunskog perioda od 1 godine. Datum zaključenja jednog obračunskog perioda je dan aktivacije Vaše kartice.

* U periodu akcija, na date akcijske popuste se ne obračunavaju dodatno popusti prikazani u tabeli.

 

Takođe, članstvom u b&kids Loyalty programu, dobijate mogućnost da ostvarujete popuste prilikom kupovine kod svih COFUS AS Loyalty partnera. Više informacija o COFUS-ovim partnerima i popustima koje za Vas obezbjeđuju potražite na www.cofusloyalty.com ili pozovite besplatni broj 0800 50 211.