Blog

06.
Mar
2020
Blog
Na stranicama našeg bloga/magazina dijelićemo sa vama novitete, akcije i sve vijesti vezano za našu kompaniju i ponudu kao i zanimljivosti na temu trudnoće, majčinstva,  odgoja i njege djece. Trudićemo se da o svim aktuelnostima budete blagovremeno obaviješteni ali i da u minutama koje budete imali za sebe nađete i pročitate nešto novo, edukativno ali i zabavno. Blog će služiti kao dvosmjerna komunikacija te vas pozivamo da sa sa nama podijelite vaše priče, utiske, prijedloge ali i komentare vezano za ove teme. Kao i uvijek do sada, otvoreni smo za vaše prijedloge i sugestije kako bi svaki naš kontakt uvijek bio na vaše zadovoljstvo. Sa vama od početka, Vaš Bojprom!
06.
Mar
2020
Blog
Pored mnogobrojnih igračaka koje nam MOLTO nudi, imamo i proizvode koji pomažu u svakodnevnoj dječijoj njegi kao što su termos boce i tegle za hranu, jastuci od memorijske pjene, osvježivači vazduha, projektor igračke za lake i bezbrižne snove i mnoge druge proizvode koje svaka mama treba da ima nadomak ruke. Širok asortiman igračaka koje ovaj brend nudi, bitne su za razvoj vašeg djeteta u društvenom i emocionalnom pogledu. Kupujte sigurno i provjereno!  
06.
Mar
2020
Blog
Stigao nam je novi brend MACLAREN. Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova prije svega; kišobran kolica. Za njih važi da stalno dizajniraju, poboljšavaju i inoviraju. Svaka MACLAREN kolica su dizajnirana tako da budu najlakša, najsigurnija, najcjenjenija i najizdržljivija po najmodernijim  standardima u svojoj klasi. Dok većina firma proizvodi po smanjenim troškovima, MACLAREN vjeruje da sva djeca zaslužuju najbolje i najsigurnije proizvode. U svaka MACLAREN kolica ugrađena je konstrukcija izrađena po globalnim standarima sigurnosti. Ona je skup visokoinžinjeriskih sigurnosnih elemenata koji premašuju najviše sigurnosne standarde u svijetu. Najveća prednost ovih kolica je upravo lakoća korisćenja, kao i sklopivost. Ova kolica možete voziti bilo gdje, a nakon toga sklopiti ih vrlo jednostavno u minuti. MACLAREN posluje preko 50 godina sa velikim brojem zadovoljnih korisnika. Poznavajući firmu Bojprom svjesni ste da biramo samo najbolje brendove, sa najkvalitetnijim proizvodima. Baš iz tog razloga MACLAREN je postao dio naše široke ponude. Uvjerite se sami.  
04.
Dec
2020
Blog
NOVOGODIŠNJI POKLON BON!