Blog
06.03.2020.

Novi brend u ponudi! MACLAREN

Stigao nam je novi brend MACLAREN. Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova prije svega; kišobran kolica.
Za njih važi da stalno dizajniraju, poboljšavaju i inoviraju. Svaka MACLAREN kolica su dizajnirana tako da budu najlakša, najsigurnija, najcjenjenija i najizdržljivija po najmodernijim  standardima u svojoj klasi.
Dok većina firma proizvodi po smanjenim troškovima, MACLAREN vjeruje da sva djeca zaslužuju najbolje i najsigurnije proizvode. U svaka MACLAREN kolica ugrađena je konstrukcija izrađena po globalnim standarima sigurnosti. Ona je skup visokoinžinjeriskih sigurnosnih elemenata koji premašuju najviše sigurnosne standarde u svijetu. Najveća prednost ovih kolica je upravo lakoća korisćenja, kao i sklopivost. Ova kolica možete voziti bilo gdje, a nakon toga sklopiti ih vrlo jednostavno u minuti.
MACLAREN posluje preko 50 godina sa velikim brojem zadovoljnih korisnika.
Poznavajući firmu Bojprom svjesni ste da biramo samo najbolje brendove, sa najkvalitetnijim proizvodima. Baš iz tog razloga MACLAREN je postao dio naše široke ponude. Uvjerite se sami.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

04.
Dec.
2020.
Blog
NOVOGODIŠNJI POKLON BON!  
06.
Mar.
2020.
Blog
Pored mnogobrojnih igračaka koje nam MOLTO nudi, imamo i proizvode koji pomažu u svakodnevnoj dječijoj njegi kao što su termos boce i tegle za hranu, ...
06.
Mar.
2020.
Blog
Na stranicama našeg bloga/magazina dijelićemo sa vama novitete, akcije i sve vijesti vezano za našu kompaniju i ponudu kao i zanimljivosti na t...
string(0) ""
string(0) ""