Babymoov  OVLAZIVAC ZRAKA
Babymoov  OVLAZIVAC ZRAKA
Babymoov  OVLAZIVAC ZRAKA
Babymoov  OVLAZIVAC ZRAKA
Babymoov  OVLAZIVAC ZRAKA
Babymoov  OVLAZIVAC ZRAKA
Babymoov  OVLAZIVAC ZRAKA
Babymoov  OVLAZIVAC ZRAKA
BABYMOOV

Babymoov OVLAZIVAC ZRAKA

Šifra artikla: 67162

Uravnotežen nivo vlažnosti je zaista važan za vašu bebu. Babymoov Hygro ovlaživač će vam pomoći u održavanju vlažnosti u prostoriji 7 do 18 sati. Zahvaljujući ultrazvučnom sistemu, BABYMOOV higro ovlaživač proizvodi zdravu i hladnu maglu i automatski se gasi kada je nivo vode prenizak. 

0,00 KM
126,90 KM
126,90 KM
Ušteda: 0,00 KM
Obavijesti me o sniženju
Provjeri dostupnost
  • NZS
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Zrak u prostoriji se čisti, a prašina i polen u spavaćoj sobi vašeg mališana su smanjeni u bilo koje doba godine. Radi tiho na između 20-30 decibela i koristi ultrazvuk za stvaranje hladne pare koja se distribuira u prostoriji. Možete podesiti količinu pare da odgovara vlažnosti, a kada nivo vode padne, Hygro ovlaživač će se automatski isključiti.

Idealna vlažnost je između 40-50% i Babymoov Hygro Humidifier može pomoći u održavanju tog ideala. Nakon 9 mjeseci provedenih u maminom stomaku, vaša beba je mnogo osjetljivija na kvalitet okoline. Nismo uvijek svjesni da je zrak u našim domovima ponekad 5 do 10 puta zagađeniji od zraka na otvorenom! Vaša beba je mnogo osjetljivija na kvalitet okoline kada raste. Ovo zagađenje može dovesti do iritacije nosa, očiju i grla, infekcija disanja, kožnih i respiratornih alergija, kašlja, prehlade i infekcija uha, astme, bronhitisa i problema s disanjem, umora, suhe kože.

Prave radnje koje treba preduzeti: prozračite prostoriju! Provjetravanje prostorije 10 minuta dnevno, zimi i ljeti, dovoljno je da smanjite koncentraciju zagađivača u vašem domu. Takođe biste trebali redovno provjeravati svoj ventilacijski sistem, kako biste obnovili zrak i osigurali kontinuiranu opštu cirkulaciju zraka.

Odaberite pravu opremu za spavaću sobu: BABYMOOV se obavezuje da će spavaću sobu za bebe učiniti mjestom blagostanja, omogućavajući roditeljima:

– za efikasnu kontrolu temperature (između 18 – 20°c maksimalno)
– za održavanje idealnog nivoa vlažnosti pomoću naših ovlaživača (između 40 i 50%)
– da osigurate bebu dobrobit i smirenost da li ste znali? ovlaživači se često koriste tokom zimskih mjeseci za pročišćavanje zraka u prostoriji, ali mogu biti vrlo korisni i ljeti. Ovlaživači vam omogućavaju da ublažite visoke temperature kako bi se beba uvijek osjećala ugodno u svojoj sobi.

Karakteristika Vrijednost
Kategorija Ovlaživači vazduha
Brendovi BABYMOOV
Trenutno nema komentara
Uputstvo za korišćenje
Preuzmite uputstvo

Slični proizvodi

Pomaže da beba ima svjež i zdrav zrak
249,90 KM